ÜNLÜLER, TERAPİYE İHTİYAÇLARI OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİL


Musa Evren şimdilerde Tabii’de yayınlanan Mevlana dizisi ile seyirci karşısına çıkıyor. 

Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu olan Musa Evren oyunculuğa gönülden bağlı olsa da ileride ünlülere özel psikolojik danışmanlık yapmayı planladığını söylüyor. 

Melis Güvenç ile yaptığı youtube röportajında oyunculuğa başladığı ilk günlerde sette konuşacak kimseyi bulamadığını ve iletişim konusunda kendinde bir sorun aramaya başladığını söyleyen Evren, zamanla konuşmalara adapte olabildiğini söylüyor. 

Oyunculuğun yanı sıra bir psikolog olarak da ünlü olma hallerini gözlemleyen Musa Evren bu konuda ise çarpıcı tespitlerde bulunuyor. 

İLK BAKIŞTA ADINI BİLEN YOKSA ÜNLÜ DEĞİLSİNDİR

Yurt dışındaki örneklerinde olduğu gibi Türkiye’de de şöhret-ünlü terapisti veya ünlü psikoloğu olması gerektiğine dikkat çeken Musa Evren; “Ünlüler terapiye ihtiyacı olduğunun farkında değil. Çünkü zaten ünlü olana kadar çok şeyden vazgeçmiş oluyorlar. Ünlülük çok ilginç bir psikoloji. Ama insanlar sana ilk bakışta adını bilmiyorsa ünlü değilsindir! Mesela ünlülerin gözden uzak yaşaması üzerinde çalışılması gereken bir konu. Türkiye’de böyle bir alan henüz yok ama ileride bu alana girmeyi düşünüyorum.” diyor.

 

Etiketler : Musa Evren Mevlana