Tatil keyfini doyasıya yaşayın


Herkesin eğlence ve dinlenme zevkine hitap ediyor.

2014 sezonunda tamamen yenilenen tesis, misafirlerine yenilenen yüzüyle hizmet veriyor. Değişim süreci; eski odaların tamamının yenilenmesi, yeni ve lüks oda kategorilerinin eklenmesi, genel yaşam alanlarının tamamen düzenlenmesi gibi konuları kapsıyor. 

Toplam 130.000 m² genişliğinde bir alanda, geleneksel Türk mimarisinin hakim olduğu tesis; 15.000 m² alana kurulu aquaparkı, aquapark alanı içerisinde 1 adet büyük aktivite havuzu, 1 adet düşme havuzu ve 3 adet çocuk havuzu olmak üzere toplam 5 adet havuza sahip olup, 8 adet büyükler için, 8 adet de küçükler için olmak üzere toplam 16 adet kaydırak bulunuyor. 

Türk ve Dünya mutfaklarından lezzetlerin sunulduğu yenilenmiş birçok restoranlarının yanı sıra a la carte restoranları, çeşitli barları, açık yüzme havuzları, Happyland adı altında hizmet veren profesyonel çocuk kulübü, haftada bir düzenlenen çocuk festivali, tesis genelinde 8 adet profesyonel altyapılı toprak tenis kortu, geniş kadrolu ve profesyonel animasyon ekibinin sergilediği dünyaca ünlü şovları, zengin büfeleri ile büyük-küçük herkesin eğlence ve dinlenme zevkine hitap ediyor.

 

Etiketler : Tatil keyfi