SAĞLIK ve FITNESS

DİJİTAL GÖZ KURULUĞU NEDİR?

Gözde kuruluk, kanlanma yabancı cisim hissi, yanma, batma, görmede bulanıklık, gözleri kapatma isteği, baş ağrısı vb. yakınmalarınız varsa, bilgisayar tarzı cihazların kullanımından kaynaklanan ‘’dijital göz yorgunluğundan muzdarip olabilirsiniz.

RAMAZANDA NASIL BESLENMELİ?

Ramazan ayı, ibadet ve maneviyat bakımından ne kadar önemliyse doğru ve dengeli beslenme açısından da o kadar dikkat edilmesi gereken bir dönem.

GRİBE KARŞI ÇORBA

Kış aylarının gelmesiyle birlikte grip salgınında artış yaşandı. Beslenme uzmanları gripten koruyan çorbanın reçetesini verdi.

VİTAMİN KULLANANLAR DİKKAT

Vitamin ve mineralleri nasıl ve ne şekilde kullanmalıyız? Prof.Dr. Şevket Özkaya, gereğinden fazla kullanıldığında faydadan çok zararları olduğunu dile getiriyor

MUCİZE DİYET

Son zamanarın en çok araştırılan ve uygulanan diyet

BAĞIRSAK TEMBELLİĞİ NEDEN OLUR?

Bağırsak tembelliği sadece kilo alımına yol açmaz aynı zamanda farklı hastalıkların yaşanmasına da davetiye çıkartır. Sağlıksız ve lifsiz beslenmeden kaynaklı yaşanan bu sağlık sorununu engellemek için uzmanların önerdikleri besinler.

BAL ve TARÇININ İNANILMAZ FAYDALARI

Balın olumlu faydaları herkes tarafından biliniyor. Fakat bal ve tarçın karıştığında meydana gelen etki, pek bilinen bir durum değil.

D VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ RUH SAĞLIĞINI BOZUYOR

D vitamini eksikliği, kas ve iskelet sistemi ağrıları, kalp rahatsızlıkları, uyku bozuklukları ve depresyon gibi birçok bedensel ve ruhsal rahatsızlık ile ilişkili olduğu düşünülen bir sorun.

HANGİ AŞI DAHA ETKİLİ ?

Koronavirüs aşılarının antikor oranlarına göre değişkenlik gösterirken hangi aşının daha etkili olduğu konusunda yorumlar geldi: Biontech mi, Sinovac mı?