Paintball nedir? Nasıl oynanır?


Paintball nedir?

Paintball, kelimesi İngilizcedir. Kelime anlamı bakımından; “paint” ve “ball” İngilizce kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur. Paintball kelimesi, boya ve fırlatılan top manalarını taşıyan yan yana yazılmış iki sözcüktür. Yıl, 1980. Bir grup orman koruyucusu yaptıkları işi daha eğlenceli kılmak için, kendilerine oyun tarzında görev edinirler; zamanla Paintball Bu oyunun ismini alır ve Dünya’nın en popüler sporu haline gelir. Ülkemizde ilk 90’lı yıllarda başlayan Bu oyunun, şuan 250’ den fazla işletme sayesinde milyonlarca sporsever oynamaktadır. Oyuncular için gerçek zamanlı bir strateji simülasyonu olan Bu oyunun sporu; kıyafetler, işaretleyiciler, maske, eldiven ve koruyucu yelek gibi ekipmanların yardımı ile yapılır.

Bu oyunun sporu yapılırken ekipmanların kalitesi; performans ve eğlenceyi etkileyen ana etkenlerdendir. Aynı zamanda bu oyun sporunun yapılacağı tesisin imkânları ve alan içi dizilimi oldukça önemlidir. Bu oyunun oynarken; çoğu spor alanlarından daha eğleneceğinizden emin olabilirsiniz.

Nasıl oynanır bu oyun?

Bu oyunun oynamak için belirli bir grup sporcuya veya katılımcıya ihtiyaç vardır. Her katılımcı Bu oyunun oynarken mutlaka tüm ekipmanlarını yanında bulundurmalıdır. Kimilerine göre Bu oyunun, sadece bir spor iken; bu sporu tanımayanlara göre, sadece bir oyundan ibarettir.

İster oyun olsun, isterse bir spor dalı; Bu oyunun her zaman eğlencenin zirvesinde kalmaya devam edecektir. Hareket halinde yapıldığı sürece Bu oyunun, sağlık ve dostluk anlamında çok katkısı vardır. Böyle düşünüldüğünde Bu oyunun, insanları bir arada tutan, keyif veren nadir spor dalıdır. Bu oyunun oynayarak günün stresinden uzak kalabilirsiniz. İş hayatı ve onun yoruculuğu Bu oyunun yapan sporcular için söz konusu bile değildir. Sizlere sunulan imkânlar çerçevesinde, dilediğiniz gibi eğlenir; arkadaşlarınızla spor yapabilirsiniz. Güç ve kuvvetten önemli olan pratik ve çevikliktir. İşte tam da bu noktada Bu oyunun sporu önem kazanmaktadır. ŞAHİNKAYA Sports olarak Avrupa’daki 19 farklı Bu oyunun tesislerimizde ya da istediğiniz her alanda bu imkânları sunmaktayız. Tüm Bu oyunun sporunu seven herkesin bu aktiviteye mutlaka katılmasını tavsiye ederiz. Öncelikle sizi Bu oyunun tesislerimizi ziyarete bekleriz. Bu deneyimi sonsuz yaşayabilmeniz adına, ilk defa katılacak olan tüm üyelerimize %90 indirim sunuyoruz.

Bu oyunun sporunun inceliğini bilmek siz değerli sporseverlerin de hakkı. Bu oyunun için tüm katılımcılara günün her saatinde ziyaret ve spor için açıktır. Her katılımcı tavsiyesi üzerine getireceği arkadaşı için ek puan sistemi eklenmiştir. Sizde bu ürüne sahip olmak istiyorsanız sitemizden ürünlerimize göz atabilirsiniz. Sitemize gitmek için https://www.evosports.com/aktiviteler/paintball/ adresine girmeniz yeterli olacaktır.