WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

Oje Rengin Karakterini Yansıtıyor!


Kullandığınız ojenin renkleri karakteriniz hakkında ip uçları veriyor

Kırmızı 

Güçlü ve enerjik bir haliniz var. İddialı omayı seviyorsunuz. Dikkat çekmek sizi hiç rahatsız etmediği gibi aksine hoşunuza gidiyor. Kırmızı oje kullananlar genelde maceracı kişiler olurlar.

Beyaz 

Sadelik her zaman sizin için ön planda.Doğallığı seviyorsunuz. Abartıdan hoşlanmıyor olmanıza rağmen dikkat çekmek zaman zaman hoşunuza gidebiliyor. Denge ve uyum sizin için her zaman ön planda.

Turuncu

Sizin olduğunuz yerde kahkaha var, komik anılar var. Etrafınıza saçtığınız enerji çok fazla. Arkadaşlık ve paylaşıma çok önem veriyorsunuz. Sevimli bir yapınız var. Yaratıcılık sizin için ön planda.

Turuncu 

Sizin olduğunuz yerde kahkaha var, komik anılar var. Etrafınıza saçtığınız enerji çok fazla. Arkadaşlık ve paylaşıma çok önem veriyorsunuz. Sevimli bir yapınız var. Yaratıcılık sizin için ön planda

Kahverengi 

Narin ve nazik bir yapınız var. Dostlarınız ve arkadaşlarınız sizin için çok önemli. Seçtiğiniz tatil zamanları genellikle huzur dolu mekanlar.

Siyah 

Duygularınızı kontrol edebilmek konusunda kimse elinize su dökemez. Gizemli şeyleri seviyorsunuz ve duygularınızı konuşarak veya zaman zaman yazrak ifade etmek çok hoşunuza gidiyor. Eğlenmek konusunda uzmanlaşmış bir kişiliğiniz var.

Yeşil 

Olduğunuz yeri enerjiniz ile anında değiştirebilme özelliğine sahipsiniz. Karakterinizin baskınlığı bazen o kdar ön plana çıkabiliyor ki, etrafınızdaki herkes büyülenmiş şekilde sizi dinliyor. Aklınıza gelen parlak fikirler her zaman mantıklı olmasa bile size hayır demek mümkün

.