WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

KAHVE MEKANI


 

Günün koşuuşturmasına bir ara

Kulvarında lider kahve mağazaları zinciri olan Robert’ s Coffee, geniş ve özgün ürün yelpazesiyle en yüksek kaliteyi, eğitimli personeli ile en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan, etik ve çevreye dost bir markadır.

Özellikle kahve içmek için gelen veya günlük koşuşturmasına bir ara vermek isteyen kent sakinlerine yönelik bir ortam sağlayan Robert’ s Coffee’ nin hedef kitlesini, çevreye ve etiğe odaklanma konseptiyle beraber, yüksek kalitedeki ürünlerini ve hizmetini takdir eden düzenli müşteriler oluşturmaktadır.

İyi kalitede ham madde, kavurma sürecindeki uzmanlık ve asgari depolama zamanı ile kendi kahvesini Türkiye’ de kavurmaya başlayan Robert’ s Coffee, ürünlerinin müşterilerine gururla sunulmasını sağlar. Kahve çekirdekleri küçük kazanlarda kavrulur ve işlem kahvenin tazeliğini ve mükemmel kalitesini garanti eder. Bu kalite kesinlikle gurme kahveyi sıradan bir kahveden ayırır. Özel sistemiyle kavrulan kahve, daha az koyudur ve bu da sıradan kahvenin daha az asit içermesine ve böylece mideyi rahatsız etmemesini sağlar. Menüsüne eklediği geleneksel ve aromalı Türk kahveleri ile Türk kahvesi lezzetini sürdürmektedir.

Robert’ s Coffee menüsü lokal bazlı farklılıklar göstermekle birlikte, tüm şubelerinde geniş yelpazede kahve ve özel harmanlanmış çaylarla beraber, nefis kekler, pastalar ve özel soğuk içecekler yer almaktadır. Kahvaltı, sandwichler, salatalar, krep ve wraplerden oluşan yemek menüsünü, müşterilerinden gelen yoğun talepler üzerine et ve tavuk yemekleri, makarna ve burgerler ekleyerek kendi üretimi olan soslar ile daha da lezzetli hale getirmiştir.

Ağaoğlu My World Europe Başakşehir

Ziya Gökalp Mahallesi, No 5, D 1, Başakşehir, İstanbul