HAYALİNİZDEKİ GÖRÜNÜM İÇİN


İSTEDİĞİNİZ DOKUNUŞLARLA HAYALİNİZDEKİ GÖRÜNÜM İÇİN MEME ESTETİĞİ

Son zamanlarda uygulanan yaygın estetiklerden biri de meme estetiğidir. Meme estetiği, öncelikle meme şekli veya büyüklüğünde görünümü iyileştirmeye yöneliktir. Meme estetiği günlük fonksiyon, rahatlık ve temel kendine güven problemlerini ele almak için gerçekleştirilir. Estetik prosedürlerin çoğu, genellikle bir ila üç saat süren genel anestezi ameliyatları ile yapılmaktadır. Meme estetiği İstanbul denildiğinde akla gelen ve güven ile tercih edilen Quartz Poliklinik'te tüm hastalar için deneyimli anestezik destek sağlanır ve iyileşme genellikle hızlı ve yumuşaktır.

Polikliniğimizde Titizlikle Meme Estetiği

Meme estetiğinde daha karmaşık yeniden yapılanma ameliyatları daha uzun sürebilir ve prosedürler hızdan ziyade özen ister. Uygulatmak istediğiniz prosedüre göre meme estetiği sürecinde değişiklikler olacaktır. İsteklerinize göre şekillenen meme estetiği İstanbul, Nişantaşı'ndaki polikliniğimizde deneyimli doktorlarımız tarafından uygulanmaktadır. Siz de meme estetiğiyle ilgili bilgi veya randevu almak için sitemize www.quartzclinique.com göz gezdirebilirsiniz.

Meme Estetiği Süreci Nasıl İlerler?

Meme estetiği ameliyat sonrası yedi ila on gün boyunca meme basit bir pansumanla korunur ve hastalar hastane tarafından sağlanan destekleyici bir sütyen giymeye teşvik edilir. Alan ilk hafta boyunca kuru tutulur. Sürüş ve egzersizden kaçınmak, erken iyileşmeye fayda sağlar. Poliklinik incelemesinde, ameliyattan yedi ila on gün sonra, alan kontrol edilir, sargılar azaltılır ve rutin bir spor sutyeni önerilir. Dikişler önümüzdeki haftalarda çözülür veya çıkarılır ve yaraların iyileşmesiyle normal aktivitelere geri dönüş olur. Meme dokuları, normal aktivitelere ve egzersizlere dönüşle önümüzdeki haftalarda yavaş yavaş yerleşir. Dokuların tamamen iyileşmesi bir ila altı ay sürebilir.

Meme Estetiğinde Fayda ve Riskler

Meme estetiğiyle arzu ettiğiniz görünüme sahip olursunuz. Estetik olarak verdiği tatminin yanı sıra bu size özgüven de sağlar. Anestezi alınan her ameliyat bazı risk faktörleri taşısa da estetik cerrahi genellikle zorlu başlangıç ​​noktalarından yüksek kaliteli sonuçlar elde etmek için tasarlanmıştır. Beklentiler, sınırlamalar ve nihai sonuçların gerçekleri hakkında dengeli bir anlayış olmalıdır. İstediğiniz dokunuşlarla meme estetiği İstanbul, Nişantaşı'ndaki polikliniğimizde sizleri bekliyor.

KIRIŞIKLIKLARINIZA BOTOX İLE ELVEDA EDİN

Botoks İstanbul, kasları gevşetir ve tam kapasitede çalışmalarını kısıtlar. Botoks etkili olmaya başladığında, tedaviden genellikle üç ila beş gün sonra, herhangi bir rahatsızlık hissetmezsiniz. Bu enjeksiyonların en yaygın kullanımı, alın ve göz çevresindeki kırışıklıklara neden olan yüz kaslarını geçici olarak gevşetmektir. Yaşlılığa meydan okurken en büyük destekçiniz botox İstanbul Nişantaşı polikliniğimizde sizleri bekliyor.

Kırışıklıklar İçin Botox

Elbette, Botoks'un ilk ve en açık yararı ile kırışıklıkları yok etmesidir. Botox özellikle yüzdeki kırışıklıkları azaltmak için birçok kişi tarafından uygulanır. Kaşlar, göz çevresindeki hassas alanlar ve gülümseme çizgileri Botoks ile ele alınabilir. Kırışıklıklarınızdan kurtulmak için güvenle uygulatacağınız botox İstanbul Nişantaşı'ndaki Quartz Polikliniğimiz'de deneyimli doktorlarımız tarafından uygulanmaktadır.

Migren

Botoxun ayrıca migrenden muzdarip insanlara yardım ettiği kanıtlanmıştır. Bu tedavi sürecinin en güzel yanı, hepimizin bildiği gibi, genellikle tehlikeli yan etkiler taşıyan herhangi bir ilacı gerektirmemesidir. Botox'un migreni nasıl rahatlattığı tam olarak bilinmemekle birlikte, tıp uzmanları, beyine acı mesajları gönderen duyusal sinirlerin tıkanmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorlar. Botox aynı zamanda kasları gevşeterek, sık görülen baş ağrıları gibi rahatsız edici ağrıların giderilmesine yardımcı olur. Kalıcı baş ağrısı veya migren tedavisi tartışılmaz bir şekilde botoksun en görkemli faydalarından biridir.

Aşırı Terleme

Kalıcı ter günlük hayatınızı rahatsız ediyorsa, botox cevap olabilir. Hiperhidroz veya aşırı terleme, reçeteli antiperspiranlarla sıklıkla mücadele eder. Bazen işe yarar, bazen işe yaramaz. Doktorlarımıza danıştıktan sonra, ter sorunlarınızı birkaç ayda botoks ile azaltabilirsiniz. Hayallerinizdeki görünüm için botoks İstanbul ilinde hizmet veren polikliniğimiz hakkında daha fazla bilgi ve randevu için bize ulaşabilirsiniz www.quartzclinique.com