WhKvM9pQclHP-hM1OH65o-Fld693S5inFzv9frKakWomanlife

GÜLE OYNAYA MİLYONLAR KAZANDILAR


Victoria's Secret hangi modelini zengin etti

Her yıl moda dünyasında yüzlerce defile ve moda haftası düzenleniyor. Ama pek azı Victoria's Secret'ın yıllık defilesi kadar büyük ilgi görüyor. Aylar öncesinden seçmeler, provalar derken bu moda olayı milyonlarca kişinin ilgisini üzerinde topluyor. Peki bu kadar ilgi çeken moda şovu hangi modelini zengin etti, kimler çok kazandı? İşte yanıtlar? 

Firma sayesinde en çok kazanç elde eden modal Adriana Lima. Aynı zamanda Lima bir rekorun da sahibi. 1999 yılından bu yana firma için düzenlenen defilede podyuma çıkıyor. Birkaç kez de fantesi sutyeni tanıttı. Adriana Lima, Victoria's Secret ile işbirliği sonucunda tam 8 milyon sterlin kazandı. Lima geçen yıl ve önceki yıl Business Insider'ın en çok kazanan modeller listesinde birinci sırada yer aldı.

Adriana Lima ile ilgili görsel sonucu

Victoria's Secret sayesinde en çok kazanç elde eden ikinci model ise Karlie Kloss. Bir süre önce evlenen Kloss, bu sayede 6.8 milyon sterlin kazandı. Kloss, bir süre önce kendi isteğiyle firma ile yollarını ayırdı.

Karlie Kloss ile ilgili görsel sonucu

Candice Swanepoel, Victoria's Secret ile çalışmaya 2010 yılında başladı. Geçen yıl 5 milyon sterlin kazanan Swanepoel'in bu kazancının büyük bölümü Victoria's Secret ile yaptığı anlaşmalardan geliyor.

Candice Swanepoe ile ilgili görsel sonucu

Victoria's Secret podyumunda yürüyen ilk Asyalı model olan Çinli Liu Wen geçen yıl 5.4 milyon sterlin kazandı.

Liu Wen ile ilgili görsel sonucu

Geçen yıl son kez Victoria's Secret defilesine çıkan Alessandar Ambrosio da servetinin büyük bölümünü bu firmaya borçlu. Firma için en uzun süre poryuma çıkan modellerden biri olan Ambrosio geçen yıl 47 milyon dolar kazandı.

Alessandra Ambrosio ile ilgili görsel sonucu