GÖRÜNTÜLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI


Hastanenin başhekimliği, doktor hakkında idari soruşturma başlattı. 

Muğla'da bir doktoru darbettiği ileri sürülen ve aynı hastanede ameliyat edildikten sonra taburcu olurken sağlık görevlileri tarafından alkışlarla protesto edilen uzman çavuşla ilgili gerçek bambaşka çıktı. Kameraya yansıyan söz konusu olayda, uzman çavuşun aslında doktorlar tarafından darbedildiği görüldü. Gerçeğin ortaya çıkmasından sonra sosyal medyada doktor Tahir Tarımer'in tutuklanmasına yönelik birçok paylaşım yapıldı.

14 Mart Tıp Bayramı'nda Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinden gelen görüntüler, Türkiye'nin gündemine oturdu. Doktor Tahir Tarımer ile hastaneye tedaviye gelen Uzman Çavuş A.A. arasında tartışma yaşanmış, doktorun uzman çavuş tarafından darbedildiği iddia edilmişti.

GÖRÜNTÜLER GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARDI

Olay sonrasında A.A hakkında adli ve idari işlem başlatılmış, tedbiren görevden alınmıştı. Ancak güvenlik kamerası görüntülerinde, doktorun iddia ettiği gibi uzman çavuş tarafından darbedilmediği ortaya çıktı.

Yalanını güvenlik kamerası ortaya çıkardı! Uzman çavuşa iftira atan doktor, sosyal medyayı ayağa kaldırdı

UZMAN ÇAVUŞ DOKTORDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Hastanenin başhekimliği, doktor Tarımer hakkında idari soruşturma başlattı. Uzman Çavuş A.A da, kendisine iftira atan doktor Tahir Tarımer'den şikayetçi oldu. Hastanede tedavisi biten uzman çavuş, sağlık çalışanlarının protestosu altında gözaltına alınmıştı.

Yalanını güvenlik kamerası ortaya çıkardı! Uzman çavuşa iftira atan doktor, sosyal medyayı ayağa kaldırdı