Derin bir nefes al


Stresli bir kent yaşamında derin bir nefes al

Sporun ardından dinlenmeye sağlıklı beslenmeye ve keyifli sohbetlere ne dersiniz? Cafe pozitif zengin menüsüyle spor sonrası dinlenme için sizleri bekliyor.Pozitif Sports Club tesis bünyemiz içinde yer alan gerektiğinde dinlenebileceğiniz gerektiğinde misafirlerinizi ağarlayabileceğiniz ve en önemlisi salon arkadaşlarınızla kahve eşliğinde keyifli sohbetler yapabileceğiniz mekandır.

Pozitif Sports Club amacınız ne olursa olsun spor yapmak isteyen herkese bir çok alternatif sunuyor.Aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte hoşça vakit geçirip sosyal ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz spor merkezinin ötesinde bir yaşam merkezi.

 

 En büyük en donanımlı spor tesisi

Spor dalında en iyi hizmetleri sunmaya odaklanmış olan Pozitif Sports Club profesyonel ekipmanlarla donatılmıştır bayan erkek saunası ayrı olup ,buhar odasî, masaj,Pilates, step aerobik ,zumba ,sipinnig , personel tranning ,kick boks, boks, fitness branşlarında hizmet vermektedir. Pozitif Sports Club'ta'da en iyi deneyime sahip, yardımsever ve ayrıca beslenme ve sağlıklı yaşam tarzı konularında uzman olan eğitmenlerle tanışacaksınız. Size eğitimi nasıl sevdireceklerini ve sonuçları görmenizi sağlayacaklarını çok iyi biliyorlar. Beden eğitimi ve spor akademisi mezunu her biri kendi branşında eğitimli ve sertifikalı uzman eğitmenler eşliğinde size profesyonel bir çalışma ve spor yapma imkanı sunuyoruz.

Spor yapmak isteyen herkese çeşitli alternatifler

 

Pozitif Sports Club üyelerine son derece kolay ulaşılabilir bir mevkide hizmet vermektedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli kadrosuyla sağlıklı bir yaşama açılan kapı olarak değerlendirebileceğiniz salonumuz, üyelerine profesyonel hizmet vermek ve doğru yönlendirmelerde bulunabilmek için uğraşmaktadır. Salonumuzda haftanın 7 günü spor yapabilirsiniz. Herhangi bir gün ve saat sınırlaması olmaksızın istediğiniz zaman spor yapmanın rahatlığıyla son derece verimli bir şekilde her branşta sınırsız antremanlarızı yapabilecek ve zaman sınırlamaları nedeniyle yaşanan stresi de yaşamamış olacaksınız. Forma girmek, kondisyonu arttırmak, eğlenmek, kasları güçlendirmek, sağlıklı yaşamak, zinde olmak, fitness, amacınız ne olursa olsun spor yapmak isteyen herkese çeşitli alternatifler sunmaktayız.

 

 

 


 

Etiketler : fitness