Bodrum cıvıl cıvıl


Oyuncu, sporcu ve şarkıcı gibi çok sayıda ünlü ismin tercihi Bodrum

‘Hayat sevince güzel’

‘Kertenkele’ dizisinin setinde başlayan aşklarını sosyal medyadan ilan eden Timur Acar ve Eda Özerkan,Barcelona tatilinden sonra rotayı Bodrum’a çevirdi. Önceki gün Gümüşlük’te görüntülenen çift, gün boyunca denizin keyfini çıkardıktan sonra arkadaşlarıyla eğlenmeye çıktı. Instagram’dan fotoğraf paylaşan Özerkan’ın, “Aslolan tek şey sevgi. Bu kelimenin anlamını gerçekten idrak ettigimizde, hiçbir kalp kırılmayacak. Hayat sevince güzel” notu beğeni topladı.

 

Doğulu rüzgarı

Ozan Doğulu, Yalıkavak Sebastian Beach’te DJ performansı sergiledi. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Happy Hour’da Doğulu rüzgarı esti. Çaldığı parçalarla tatilcilere unutulmaz dakikalar yaşatan müzisyeni, tarzıyla dikkat çeken eşi Ece Doğulu da yakından izledi.  

 

Basketçiler buluştu

Hidayet Türkoğlu, basketbolcu Kerem Tunçeri ve Oğuz Savaş’ın da aralarında bulunduğu arkadaşlarını Bitez’deki Sarnıç Beach’in önünde demirlediği teknesinde ağırladı. Üçlü sohbetin ardından serinlemek için denize girdi. Keyifli anlar yaşayan ekip, Türkoğlu’nun kızı Ela’yla da yakından ilgilendi.

 

Aşk tatili 

‘O Hayat Benim’ dizisinde rol alan Cem Kılıç, yeni sevgilisiyle tatile çıktı. Önceki gün Türkbükü Kuum Beach’te görüntülenen Kılıç, 

sarışın kız arkadaşıyla denizin ve güneşin keyfini çıkardı.