"MÜSLÜMAN GİBİ YAŞAMAK İSTEDİM"


Hadid'ten çarpıcı itiraflar!

Hadid, Ramy dizisinin üçüncü sezonunda Müslüman bir karakteri oynayacak. İlk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçecek olan Hadid'ten çarpıcı itiraflar!

Dünyanın en çok takip edilen modellerinden biri olan Bella Hadid ilk kez bir dizi projesiyle kamera karşısına geçecek. Hadid, Ramy dizisinin üçüncü sezonunda Müslüman bir karakteri oynayacak. İlk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçecek olan Hadid'ten çarpıcı itiraflar!

İlk kez oyuncu olarak kamera karşısına Ramy dizisiyle geçen Bella Hadid, oldukça heyecanlı olduğunu açıkladı. 

Oyunculuğa dair yaşadığı deneyim hakkında verdiği röportajdaki sözleri herkesi şaşırttı.

İlk oyunculuk deneyiminde Hadid, modellik kariyerinde verdiği izlenimleri silecek bir rol olduğunu belirtti. 

Rolündeki payın aslında gerçekte yaşadıklarından farklı olmadığını söyleyen Hadid, karakterinin aslında ruh dünyasını yansıttığını ifade etti. 

Müslüman bir aileden geldiğini belirten Hadid, karakterinin de sinyalini verdi. Oynayacağı karakterin Müslüman ve geleneklerine bağlı bir karakteri olacak.

Ayrıca Hadid, Filistin'de yapılan katliamlara da sessiz kalınmasına öfkelendiğini söyledi. Dizinin çekimlerinde kendisine hediye edilen Filistin tişörtünü görünce saatlerce ağladığını da itiraf eden Hadid, "Filistin yazılı tişörtü görünce sarılıp ağladım! Filistin özgür bir ülkedir" dedi. 

FİLİSTİN İÇİN BÜTÜN KARİYERİMİ BIRAKIRIM!

Filistin'i destekleyen Hadid, kendisine yapılan tehditlere aldırış etmediğini itiraf etti. Hadid yaşadıklarını bu sözlerle anlattı:

"Düşüşe geçtim. İşimi kaybettim. O kadar çok şirket benimle çalışmayı bıraktı ki... Yedi yıldır evlerinde yemek yediğim arkadaşlarım gibi beni tamamen bırakanlar oldu. Bu dünyaya model olmak için gelmediğini anladım. Mesleğimden olmak beni korkutmuyor."

"MÜSLÜMAN GİBİ YAŞAMAK İSTEDİM"

Anne ve babasının 2000 yılında boşanmasından sonra boşluk yaşadığını Müslüman gibi yaşamak istediğini söyledi:

"Uzun zamandır Filistin köklerimi özlüyordum ve bu beni gerçekten çok üzgün ve yalnız hissettiriyordu. Her gün babamla birlikte olmayı, ibadet edebilmeyi ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim. Ama bana bu verilmedi. Filistin'i hiçbir zaman özgür görememiş, orada yaşayan yaşlılar ve büyüyüp güzel bir hayat sürebilecek çocuklar için çabalıyorum. O kadar şanslıyım ki, istediğim ve hissettiğim gibi konuşabileceğim bir pozisyondayım."

RAMY DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Ramy dizisinde genç bir adamın yaşadığı manevi yolculuk ve bu yolculukta yaşadığı zorluklar anlatılıyor.

  • AVANTJJLAR DÜNYASI

  • İŞ BİRLİĞİ

  • İLİŞKİLER ve YAŞAM

  • KARİYER ve GELİŞİM

  • ANNELİK ve AİLE

  • EĞLENCE ve KÜLTÜR

  • NE, NEREDE

  • Foto Galeri

    Diğer Galeriler

  • FACEBOOK