YILDIZ TİLBE POLİS OTOSUNA ÇARPTI


Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe polis aracına çarparak kaza yaptı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ait sivil araca arkadan çarptı. Tilbe hakkında idari işlem yapılırken sanatçının kazadan herhangi bir yara almadığı öğrenildi.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sabah saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil araca arkadan çarptı. Tilbe hakkında "Takip mesafesi" kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem yapıldı.

SİVİL EMNİYET ARACINA VURDU

Kaza, Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda sabah saat 07.40 sıralarında meydana geldi. Aracıyla seyir halinde olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, aynı istikamette seyir halinde olan İstanbul Emniyet Müdürlüğü envanterinde bulunan ve görevli polis memuru idaresindeki sivil aracın arka kısmına çarptı.

ÜNLÜ ŞARKICIYA KAZA SONRASI CEZA KESİLDİ

Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana geldi. Yıldız Tilbe hakkında, Karayolları Trafik Kanunu'nun "Takip Mesafesi" maddesince takip mesafesi kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle idari işlem uygulandı. Maddi hasarlı kazada sevindiren ise kimseye bir şey olmaması oldu.

Etiketler : Yıldız Tilbe